Άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών

Αναλαμβάνουμε το άνοιγμα επαγγελματικού τραπεζικού λογαριασμού στο Ηνωμένο Βασίλειο και στις τράπεζες HSBC ή BARCLAYS ή LLOYDS με κόστος 1.000 ευρώ, και SANTANDER BANK με κόστος 1.300 ευρώ.  Θα χρειαστεί να ταξιδέψετε στο Λονδίνο έστω και για μερικές ώρες για τις επικυρώσεις των υπογραφών και εγγράφων. Θα έχουμε στείλει εμείς όλα τα έγγραφα –εσείς θα έχετε μαζί σας το διαβατήριο και το πρωτότυπο ενός λογαριασμού ΔΕΗ / ΟΤΕ τελευταίου τριμήνου μεταφρασμένο στην Αγγλική γλώσσα και επικυρωμένο από δικηγόρο στην Αγγλική γλώσσα που να πιστοποιεί την διεύθυνσή σας- και θα κανονίσουμε εμείς το ραντεβού όποτε σας εξυπηρετεί.  Για το άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού  στο Ηνωμένο Βασίλειο απαιτούνται 1,5 – 3 μήνες (υπολογίζοντας μόνο τις εργάσιμες ημέρες) διότι δεν είστε κάτοικος Ηνωμένου Βασιλείου και απαιτούνται ενέργειες μέσω international division των τραπεζών. Εξαίρεση αποτελεί το άνοιγμα επαγγελματικού λογαριασμού στην HSBC Λονδίνου για εταιρείες που έχουν συσταθεί από εμάς.
Εναλλακτικά προσφέρουμε την RIETUMU BANK ( www.rietumu.com) ή τη BALTIKUMS BANK (www.baltikums.eu)  με κόστος 1.000 ευρώ χωρίς να χρειαστεί να ταξιδέψετε στην RIGA Λετονίας, διότι είμαστε εξουσιοδοτημένοι από τις τράπεζες, εμείς να κάνουμε τις επικυρώσεις των εγγράφων και υπογραφών. . Δεν υπάρχει πρόβλημα που η έδρα θα είναι στο Λονδίνο. Μπορούμε να βάλουμε διεύθυνση επικοινωνίας με την τράπεζα και διεύθυνση Ελλάδος.

banks


logo-bs-color

visacards
Περιληπτική παρουσίαση:
Η Breder Suasso είναι εταιρεία παροχής οικονομικών υπηρεσιών με έδρα το Auckland στη Νέα Ζηλανδία και εξειδικεύεται στο άνοιγμα επαγγελματικών και προσωπικών λογαριασμών και στην έκδοση καρτώνMastercard. Η Breder Suasso εγγυάται το άνοιγμα λογαριασμού εντός 72 ωρών, όταν αυτό θεωρείται απαραίτητο και προσφέρει υπηρεσίες ανοίγματος multi currency λογαριασμού και απομακρυσμένης πρόσβασης σε αυτόν, σε εταιρείες και πελάτες προερχόμενοι από διάφορες χώρες. Ο λογαριασμός θα είναι Ευρωπαϊκής προέλευσης και τα στοιχεία του (ΙΒΑΝ, Swift/Bic) θα είναι επίσης Ευρωπαϊκά. Τα συστήματα της Breder Suasso είναι εύκολα στον χειρισμό, καλά σχεδιασμένα, ασφαλή, παρέχουν διάφορες επιλογές ως αφορά τη Mastercard και επιτρέπουν στους πελάτες να διαχειρίζονται εύκολα τον λογαριασμό τους. Η Breder suasso είναι ευέλικτη και προσεγγίζει εξατομικευμένα κάθε πελάτη.

 

Mastercard

 

Με τη Mastercard της Breder Suasso, μπορείτε να κάνετε εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια τις αγορές σας έχοντας πρόσβαση στο λογαριασμό σας ανά πάσα στιγμή. Όλες οι υπηρεσίες και οι παροχές είναι εύκολα προσβάσιμες από παντού στον κόσμο 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. Προκειμένου να παράσχουμε ένα υψηλό επίπεδο ασφάλειας αλλά και τις καλύτερες επιλογές για εσάς, θα σας ζητηθεί να ακολουθήσετε τη διαδικασία ενεργοποίησης μόλις λάβετε την κάρτα σας. Με λίγα απλά βήματα η κάρτα θα ενεργοποιηθεί και θα μπορείτε να απολαμβάνετε τα πλεονεκτήματα που προσφέρει. Θα μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε σε πάνω από 29 εκατομμύρια ATM ανά τον κόσμο για να κάνετε ανάληψη μετρητών (€2500 ημερησίως) .

 

 

Οι πιο δημοφιλείς πληρωμές που μπορείτε να κάνετε με τη νέα σας BREDER SUASSO MasterCard είναι οι κάτωθι:

  • Online κρατήσεις: Μπορείτε να κάνετε κράτηση πτήσεων, αυτοκινήτων ή ξενοδοχείων με online service
  • Online shopping: Μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας από online καταστήματα σε όλο τον κόσμο.
  • Εστιατόρια: Πληρώστε το δείπνο σας, το πρωινό σας ή την έξοδο σας γενικότερα.
  • Worldwide and local stores: Είναι πιο εύκολο να χρησιμοποιείτε τη MasterΨard τις καθημερινές σας ανάγκες αντί των μετρητών.
  • Travel: Δεν χρειάζεται πλέον να αλλάζετε χρήματα – Η νέας σας MasterCard θα το κάνει για εσάς.

 

Ακόμα περισσότερες επιλογές.

 

– MasterCard CORPORATE για την οικογένεια σας και τους εργαζόμενους σας, διαθέσιμη σε EUR ή USD. Δώστε στους έμπιστους φίλους σας και στην οικογένεια σας εύκολη πρόσβαση με την MasterCard CORPORATE by BREDER SUASSO. Μπορείτε να έχετε μέχρι και 20 κάρτες για μέλη της οικογένειας σας για τις καθημερινές τους ανάγκες.  Επίσης μπορείτε να έχετε μέχρι και 100 κάρτες ανά εταιρικό λογαριασμό για τους εργαζόμενους σας, για να πληρώνετε μισθούς ή άλλα εταιρικά έξοδα. (ATM limit – 500 EUR for single withdrawal, Max 5 transactions per day, Cardholder’s name upon request, Annual fee – 120 EUR)

– MasterCard PREPAID Kid’s first payment card (Validity : 2 years , Max load – 2000 EUR per year, ATM limit – 150 EUR for single withdrawal, Max frequency – 5 withdrawals/day), POS limit – 1000 EUR, Annual fee – 60 EUR, Cardholder’s name upon request)

– MasterCard DISCOVER (Gift card, Charity card , Validity : 2 years, Max load – 2000 EUR per year, ATM limit – 150 EUR for single withdrawal (Max

frequency – 5 withdrawals/day), POS limit – 1000 EUR , Annual fee – 30 EUR)

– VIRTUAL MasterCard (a card just for online purchases)

 

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη λήψη οποιασδήποτε Μastercard είναι το άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού στη Breder Suasso. Μπορείτε να αποκτήσετε μέχρι και 10 κάρτες ανά λογαριασμό online .

 

Κόστος σύστασης 1000 €

Κόστος ανοίγματος λογαριασμού  330

Κόστος για τη μη φυσική παρουσία 100

Επιπλέον κόστος για express άνοιγμα 600

Annual Card fee (per card) 160